Сьогодні: 2024-04-28

Веб розробка - інструментарій досвідченної людини

Аутстаффінг ІТ-персоналу

Аутстаффінг ІТ-персоналу

Аутстаффінг - відмінний метод оптимізації бізнесу. Великі компанії, не бажаючи відволікатися на різні проблеми кадрового менеджменту, можуть вдаватися до послуги аутстаффінгу. Така послуга буде актуальна для компаній при наявності 100 і більше співробітників. Суть даного методу проста: компанія укладає договір з «провайдером» (аутстаффером), який бере на себе основні зобов'язання за рішенням юридичних питань стосовно трудових відносин з позаштатними співробітниками.

 

Які обов'язки на себе беруть обидві сторони?

З 2016 року «IT OK» надає послуги аутстаффінгу IT-персоналу. Більше 30-ти IT фахівців перевірені найскладнішими завданнями і проектами, відпадає необхідність виділення додаткових робочих місць. Ми забезпечуємо віддалену або виїзну роботу, платимо податки замість замовника, виконуємо точкові або проектні завдання.
Початкова мета «IT OK» є пошук і підбір персоналу для клієнта в потрібних напрямках IT послуг.



Наші тарифи і умови

 

Програміст

Рівень Full Stack. Yii2, Bitrix, CodeIgniter, Slim, PHP, MySQL, WebSocket, HTML, CSS, JS, jQuery, REST API, Postgresql, Elasticsearch, Redis, MongoDB, Symfony, Spring Boot, Zkoss, React, Phalcon, Bootstrap3/4, Doctrine, Smarty, Wordpress, Magento 2

35 USD/година

Бізнес-аналітик 1С

Знання типових рішень, досвід роботи з користувачами, інтерв'ювання, написання завдань, тестування, консультування

25 USD/година

Дизайнер WEB

2/3D графіка

25 USD/година

Дизайнер UI/UX

 

25 USD/година

Аккаунт менеджер (PM)

Ведення проектів і проектної документації, організація роботи проектної команди

15 USD/година

Системний архітектор

Підтримка високонавантажених систем, мереж і телефонії: Vmware, Microsoft Hyper-V, Cisco Call Manager, Asterisk, MS Exchange, MS Terminal server, Open VPN, Windows 2017 server

30 USD/година

Системний адміністратор

Підтримка користувачів, обслуговування та ремонт комп'ютерної техніки

15 USD/година

Контент-менеджер

Супровід контенту сайту, обробка фото матеріалів, переклад текстів сайту на англійську, російську, українську

15 USD/година

 

Які у нас є фахівці

Для управління командами ми використовуємо дистанційні сервіси управління проектами та спільної роботи Teamwork, Jira, Confluence, Bitbucket. До складу команди можуть бути включені наступні фахівці:

 

  • Project manager - організація і управління проектом.
  • Front / Back / Full stack developer - розробник призначеного для користувача інтерфейсу, серверної частини або фахівець широкого профілю.
  • UI / UX фахівець - розробка інтерфейсу з максимальною зручністю для користувача. Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator, After Effects, Premiere Pro, XD, Cinema 4D, Sketch, Figma, HTML, CSSM JS, React.
  • Системний адміністратор - забезпечує безпеку проекту і його безперебійну роботу.
  • Спеціаліст по консалтингу і переговорів спеціалізується на управлінському, фінансовому, юридичному та інших видах консультування керівників з питань бізнесу.

Як формується і визначається вартість аутстаффінгу

Кінцева вартість аутстаффінгу розраховується виходячи з кількості співробітників, часу, витраченого ними на роботу, профілю фахівців, складності, вирішених ними завдань і гонорару аутстаффера. Оплата здійснюється погодинно або щомісяця, вартість залежить від кількості наданих співробітників.

При формуванні оплати ми користуємося системою плаваючих окладів. Це оплата за реальний результат роботи. Такий підхід збільшує зацікавленість співробітників виконувати завдання максимально якісно і приносити благополуччя компанії замовника.

Процес управління співробітниками займає багато часу і набагато простіше перекласти ці обов'язки на профільні організації . Наша команда допоможе вам з вирішенням цієї проблеми з мінімальною участю з вашого боку.

 

Терміни дії договору на аутстаффінг

В нашій команді не існує чіткого мінімального терміну договору. Це обумовлено індивідуальністю підходу до кожного клієнта. Ми намагаємося бути максимально корисними для кожної компанії і намагаємося вирішувати завдання будь-якої складності в короткі терміни. Ми завжди йдемо назустріч клієнту при складанні договору та намагаємося щоб він був вигідний в першу чергу саме Вам!

Схожі статті